MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Pierwszy oświęcimski "Spływ na byle czym". Trwają zapisy

Pierwszy oświęcimski "Spływ na byle czym". Trwają zapisy

Radni PiS przekonują, że musi być więcej środków na rewitalizację kamienic

Radni PiS przekonują, że musi być więcej środków na rewitalizację kamienic

Polecamy

Ten delikatny gulasz cię zachwyci. Sprawdź przepis na tradycyjny obiad z mięsem

Ten delikatny gulasz cię zachwyci. Sprawdź przepis na tradycyjny obiad z mięsem

Tygodniowy przegląd prasy w Ustroniu, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Ustroniu, (26.05-1.06.2024)

Serial animowany Minecraft zapowiedziany! Szykuje go Netflix

Serial animowany Minecraft zapowiedziany! Szykuje go Netflix