O tytuł mogą się ubiegać: osoby fizyczne, domy wczasowe, stowarzyszenia, restauracje oraz szkoły. Jedynym warunkiem udziału w konkursie jest, aby krepliki były zrobione według beskidzkiej receptury, czyli tylko i wyłącznie: z powidłami, smażone na smalcu i z dodatkiem spirytusu.
W tym roku, podobnie jak w minionych latach, sponsorzy ufundowali bardzo cenne nagrody w postaci m.in. sprzętu AGD.
Zgłoszenia do udziału w konkursie przyjmowane są pod numerem telefonu 502 64-85-01 lub mailem: [email protected].
Rozstrzygnięcie w Tłusty Czwartek, czyli 7 lutego.
Seria pożarów Premier reaguje
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?